Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgavaju navode

Ravnateljstvo policije odgovara: Ne pratimo Prodanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo je policije demantiralo izjavu Sanaderova odvjetnika Čede Prodanovića

Ravnateljstvo policije danas je demantiralo navode odvjetnika Čede Prodanovića, koji je tijekom suđenja svom klijentu Ivi Sanaderu u ponedjeljak rekao kako "zna da ga policija prati".

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

"Ravnateljstvo policije odlučno demantira takve navode, odnosno da se takve zakonske mjere i ovlasti policije primjenjuju ili su se primjenjivale prema odvjetniku Čedi Prodanoviću", poručuju iz MUP-a.

>> 'U USKOK-ove konstrukcije može povjerovati samo retardirana osoba'

Podsjetimo, Prodanović je tijekom suđenja za slučaj Fimi media, komentirajući optužbe da je pokušao utjecati na svjedoke, rekao kako je svjestan da se nalazi pod policijskom pratnjom.

"Nisam idiot da ispred svjedoka nagovaram svjedokinje na promjene iskaza, osim toga, ja stanujem pet minuta dalje od kuće gospodina Sanadera i mene se stalno tajno prati, a to znam jer sam te koji me prate sasvim slučajno ulovio ispred svoje kuće", rekao je tada Prodanović. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene