Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Doći će cijeli Brač'

Radnici Jadrankamena najavljuju prosvjed: 'Dolazimo po službene aute'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici HEP-a isključili su struju na dva sata u pogonu Jadrankamena u Pučišćima nakon što su obećali radnicima u štrajku kako će je opet uključiti u 13 sati.

'Tvrde da su došli u redovitu kontrolu, ljudi rade i mi im vjerujemo', rekao je Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadranakmena koji za petak najavljuje veliki prosvjed Bračana u Splitu.

Pročitajte i ovo Struja, ilustracija - 1 Dobre vijesti Kako je Hrvatskoj s neba palo gotovo milijardu kuna: "Proizvodnja je više nego dvostruko veća od planirane u prva tri mjeseca" Ilustracija od 9 do 13 sati Bez struje u petak u Zagrebu gotovo 90 ulica, pogledajte je li među njima i vaša

>> Radnici Jadrankamena nisu uspjeli zaplijeniti ključeve službenih vozila tvrtke

'Doći će cijeli Brač: žene, djeca, starci, svi! Cilj nam je da nam predsjednik Uprave da pismenu potvrdu da će u ponedjeljak isplatiti plaće za studeni, jer novca na računu ima. Ujedno, dolazimo po službene automobile Jadrankamena. Pogoni ne rade, nema potrebe da se administracija vozika i troši gorivo dok mi nemamo za kruh', najavljuje Drpić. Rekao je da neće otići dok se njihovi zahtjevi ne ispune, a policiji će prosvjed najaviti u srijedu. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene