Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Živ i zdrav'

Pronađen Andre: Skrivao se zbog ocjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andre Tonc, mladić koji je nestao 25. svibnja u Zagrebu, pronađen je i neozlijeđen.

Potraga je obustavljena, a Andre je pronađen u srijedu navečer, 'živ i zdrav', potvrdio je za Dnevnik.hr njegov otac Berislav Tonc.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu

'Bio je u Zagrebu i spavao je po haustorima. Od kuće je otišao zbog ocjena i jer se morao ošišati za fotografiranje za osobnu iskaznicu,' rekao nam  je Andreov otac.

>>  FOTO: Jeste li vidjeli ovog mladića?

Andre je s ocem u policijskoj stanici, a nakon toga idu na ručak kako bi proslavili što je sve sretno završilo. 'Kao roditelj se zahvaljujem medijima i javnosti, jer se on vratio upravo zbog njih,' rekao je Berislav Tonc.

Andre Tonc je nestao u utorak 25. svibnja, oko 17 sati na putu od Tuškanove ulice u Zagrebu prema Maksimiru. Taj se dan nije pojavio u glazbenoj školi, kao ni u redovnoj školi idući dan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene