Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGINULA JEDNA OSOBA

Uhvatili krijumčara koji je s vozilom punim migranata sletio u provaliju, riječ je od 27-godišnjem državljaninu BiH

Uhićen je krijumčar koji je u ponedjeljak u bijegu sletio u provaliju s vozilom punim migranata - od kojih je jedan poginuo, a više njih ozlijeđeno, izvijestila je PU primorsko-goranska. Riječ je od 27-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji će nakon ispitivanja u policiji biti predan pritvorskom nadzorniku.

Vozač je pronađen i uhićen na području Fužina. U nesreći su stradali državljani Turske koje je prevozio, jedna osoba je poginula, a četiri su ozlijeđene.

Policija javlja kako su za njim intenzivno tragali tijekom proteklih dana na više lokacija u Gorskom kotaru, a pri pronalasku su im pomogli građani korisnim informacijama.

"Policija ga sumnjiči za počinjenje kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, Nepružanje pomoći i protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Pročitajte i ovo Siniša Polanc - 1 više ozlijeđenih, jedan poginuli Policajac o detaljima strašne nesreće u Gorskom kotaru: "Za vozačem tragaju sve policijske snage. Teren je jako težak"

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu biti predan pritvorskom nadzorniku", javila je policija.

Pročitajte i ovo Policija (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) htio je zaraditi Nakon velike potrage: Uhvaćen krijumčar migranata koji je bježao policiji pa sletio autom s ceste

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene