Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozi se jednim trakom

Prometna nesreća na autocesti: Sudar u tunelu, zatvoren jedan prometni trak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolnici su mjestimice mokri i skliski, ponegdje ima i magle. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 u tunelu Sleme u smjeru Rijeke promet se odvija jednom prometnom trakom i vozi se uz ograničenje brzine od 60 km na sat, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Uočen je predmet na kolniku na A1 između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika. HAK upozorava vozače na pojačan oprez.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna zimska oprema na cestama u Lici. Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok - Mali Alan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija objavila detalje Užas kod Osijeka: Teretni vlak naletio na automobil, vozač poginuo na mjestu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POGINULO DIJETE Policija objavila detalje velike tragedije kod Našica: "Automobil je sletio u kanal, više se puta prevrnuo, svi su ispali"

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na dionici državne ceste DC36 Karlovac - Šišljavić, a na dionici Šišljavić - Pokupsko vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U prekidu je katamaranska linija Komiža - Biševo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene