Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

morala doći Hitna pomoć

Profesorici u bocu s vodom ulili dezinficijens za ruke: "Slijedi najstroža kazna, to nije bezazleno"

Hitna pomoć morala je jučer u popodnevnoj smjeni intervenirati u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zadru jer je netko od učenika profesorici ulio dezinficijens za ruke u bocu s vodom.

Ravnateljica škole Marjana Bakmaz za DNEVNIK.hr kazala je kako je profesorica sada dobro, a u školi se utvrđuje tko je kriv.

"Na nastavničkom vijeću odlučit ćemo o sankcijama. Vjerojatno ide najstroža mjera, a to je isključenje iz škole jer ovo nije bezazlena stvar", kazala nam je ravnateljica.

Pročitajte i ovo Milovan Kević, voditelj Službe civilne zaštite Šibenik PODRHTAVANJE U ZORU Voditelj Službe civilne zaštite iz Šibenika otkrio kolika je šteta nakon potresa: "Građani su bili jako uznemireni, u strahu"

Ispričala nam je kako je jučer netko profesorici u bocu s vodom ulio dezinficijens za ruke koji se nalazi na ulazu u svaku učionicu.

"Popila je gutljaj-dva i zvali smo Hitnu da je pregledaju da ne bi što bilo", rekla nam je Bakmaz i dodala da je profesorica dobro.

Pročitajte i ovo Anto Vidović Nedostaje kvalitetnih radnika Njihove ruke neki bi platili i suhim zlatom, ali sve ih je teže naći: "Svi bi neki direktori bili..."

O incidentu je obaviještena i zadarska policija te provodi izvide.

"Policija ima saznanja o navedenom događaju te provodi izvide kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti za daljnju obradu", rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene