Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HEINEKEN

Pročitajte kako su ovi sretnici gledali finale EURO 2020

PR
PR Foto: PR
Naši dobitnici su se natjecali i u komentiranju poznatih golova iz nogometne povijesti, a ocjenjivao ih je žiri sastavljen od Ćire, Vele i Petre Banek iz kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Cijeli svijet je gledao finale UEFA EURO 2020TM, ali sigurni smo da ga nitko na svijetu nije gledao kao dobitnici Heinekenove® nagradne igre iz snova. Nevenka, Kristijan i Dragan nadali su se pobjedi u nagradnoj igri, no nisu mogli ni sanjati kakva ih iznenađenja očekuju.

PR PR Foto: PR

Avantura je počela u subotu 10. srpnja u zračnoj luci gdje ih je čekao privatni avion, da ih zajedno s njihovim najboljim prijateljima odveze u Dubrovnik. Nakon kraljevskog leta smjestili su se u President Valamar Collection 5* Hotel uz zvjezdani tretman, večeru i piće dobrodošlice.

Dan finala obilježila je dobra atmosfera i zagrijavanje za nogometni spektakl. Ekipa se ujutro uputila na izlet brodom te u razgledavanje Dubrovnika. U poslijepodnevnim satima priključili su im se trener svih trenera i spiker svih spikera - Ćiro i Vela. Uz finu hranu i najbolje pivo svi su se još bolje upoznali, pomalo uzbuđeni pred ekskluzivni događaj koji je tek bio pred njima.

PR PR Foto: PR

I onda je došao trenutak na koji su svi čekali – započelo je druženje na najvišoj točki Revelina. Teško je prepričati sve dosjetke i uspomene s kojim su ih zabavljali Ćiro i Vela, a sat vremena pred utakmicu došao je red da i naši pobjednici zabave sve prisutne. Na terasi Revelina svaki od njih dobio je priliku da s Velom i Ćirom komentira dijelove nekih legendarnih nogometnih susreta. Naši dobitnici su se natjecali i u komentiranju poznatih golova iz nogometne povijesti, a ocjenjivao ih je žiri sastavljen od Ćire, Vele i Petre Banek iz kompanije HEINEKEN Hrvatska. Neki su pokazali zavidan komentatorski talent, a najbolji, Matija, je osvojio Heinekenovu® nogometnu loptu s potpisima Ćire i Vele. Svi su se jako dobro proveli i na jedinstven način zagrijali za krunski događaj večeri.

PR PR Foto: PR

Tekma je krenula, komentari su prštali sa svih strana, a kako to već biva kada naši ne igraju i ova sretna publika bila je podijeljena na dva navijačka tabora. Spektakularna lokacija, veliki ekran, najbolji nogomet i hladni Heineken® - dugo nakon utakmice sve je prštalo dojmovima, strategijama i smijehom.

Dan nakon utakmice, sretne dobitnike i njihove prijatelje privatni je avion vratio kućama umorne, ali zadovoljne. Vjerujemo da će se dojmovi ova dva nevjerojatna dana prepričavati godinama, ako ne i generacijama - pogotovo kada uz neka buduća finala dobitnici ponovno okupe frendove i nazdrave hladnim Heinekenom®.

PR PR Foto: PR

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene