Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA JOŠ TRAJE

Ravnatelj bolnice o stanju pretučenog 14-godišnjaka: "Iako su ozljede na početku bile okvalificirane kao lakše, riječ je o teškim ozljedama"

Vršnjačko nasilje
Vršnjačko nasilje Foto: DNEVNIK.hr
Četrnaestogodišnji dječak kojega su u četvrtak navečer u Zadru brutalno pretukla četvorica maloljetnih huligana stabilno je i zadržan je na promatranju na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice, potvrdio je Hini zamjenik ravnatelja bolnice Edi Karuc.

"Iako su ozljede na početku bili okvalificirane kao lakše, ipak je riječ o teškim tjelesnim ozljedama, napravili smo opservaciju i ako dječak ostane stabilan, za dva dana mogao bi biti otpušten iz bolnice, dodao je Karuc, a neslužbeno se doznaje da dječak ima ozljede unutarnjih organa.

Glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin izjavila je, pak, u petak navečer da kriminalističko istraživanje nad četvoricom mladića za koje se sumnja da su pretukli dječaka još uvijek traje i dok ne završi istraga, ne mogu se iznositi pojedinosti slučaja.

Policija je dojavu o napadu više osoba na maloljetnika u Ulici Bana Josipa Jelačića zaprimila u četvrtak oko 20 sati.

Pročitajte i ovo Mislav Bago RASTE I NEZADOVOLJSTVO RADOM VLADE Novi Crobarometar: Topi se podrška radu predsjednika Zorana Milanovića, više nema većinu u potpori. SDP-u ugrožen monopol na ljevici

Pročitajte i ovo Joško Cebalo, načelnik Stožera CZ DNŽ DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA Načelnik stožera o cijepljenju turističkih djelatnika, testiranju turista i mjerama: "Za dolinu Neretve smo morali predložiti produljenje mjera"

Ozlijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, a na mjestu događaja napravljen je očevid te je ubrzo po prikupljenim saznanjima u prostorije policije dovedeno više osoba koje se dovode u vezu s tim događajem.

Lokalni mediji navode kako je napad vidio čovjek koji je prolazio automobilom te je zaustavio vozilo i krenuo prema napadačima, no, oni su se razbježali. Čovjek koji je, po pisanju medija, prekinuo incident rekao je kako je jedan od napadača bokserom udarao 14-godišnjaka, ali tu informaciju zasad nitko nije službeno potvrdio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene