Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u rijeci

Prizor koji će vas raznježiti: Vatrogasac u naručju čuvao bebu u kolima Hitne nakon nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno četvero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer u Rijeci teško je ozlijeđeno nekoliko ljudi, a među putnicima u dva automobila bila je i šestomjesečna beba. Bebu je u vozilu Hitne pomoći čuvao vatrogasac do dolaska u bolnicu.

"Sinoć nakon prometne nesreće kod Šmrike, Vatrogasac JVP Rijeke sjeo je u vozilo Hitne pomoći te na rukama do bolnice držao šestomjesečnu bebu...", objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasci-Oni su naši heroji.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Riječka policija izvijestila je da je u nesreći teško ozlijeđen Nijemac (46) koji je vozio Ford njemačkih registracija. On se kretao iz smjera čvora Križišće prema čvoru Šmrika te je u vožnji prešao u suprotni smjer i sudario se s Volvom zagrebačkih registracija kojim je upravljao 32-godišnji muškarac. Osim vozača Volva, teške su ozljede zadobili i mladi njemački državljanin iz Forda te vozač Volva i 33-godišnja putnica iz Volva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene