Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON PREDSJEDNIŠTVA STRANKE

Reporter Dnevnika Nove TV pitao premijera o obnovi, pogledajte kako mu je Plenković odbrusio: "Onda dođem na izbore..."

Aktualno Galerija Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.hr Hrvoje Krešić Hrvoje Krešić Foto: DNEVNIK.hr Obnova Banovine - 1 Obnova Banovine - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Obnova Banovine - 2 Galerija 1/4 >>
O kadrovskim promjenama bilo je riječi i na predsjedništvu HDZ-a. Sve je pratio reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić, koji se javio uživo s više detalja.

Novinari su premijeru Andreju Plenkoviću postavili više pitanja o kadrovskim promjenama i promjenama u ustroju ministarstva, a on je odgovarao samo kako će javnost biti obaviještena na vrijeme.

"Pitali smo premijera i smatra li sebe odgovornim za to što je obnova nestvarno spora i što odlazi još jedan ministar iz tog resora i tu je odgovor bio nešto drugačiji", javio je Hrvoje Krešić.

"Dobio sam potporu, bjanko potporu za kadrovske promjene u idućim danima, a vezane su upravo za ovu temu", kazao je premijer na konferenciji za medije, a Krešić ga je potom pitao: Jeste li Vi odgovorni za ovako sporu obnovu i ovaj proces, Vaša kadrovska rješenja, Vaš način na koji ste to planirali rješavati?"

Premijer mu je odgovorio: "Mislite osobno? Pa, ja sam odgovoran za sve što sam rekao, pa tako i za ovo. I za euro i Schengen, turističku sezonu, investicijski kreditni rejting, gospodarski rast, za pomoć građanima, gospodarstvu, pa i za ovo. Koliko za ovo, toliko i za ovo. Ne tipa euro i Schengen je vijest koju je objavio Reuters, pa je to uspjeh svih nas, naročito ovih koji nisu radili ništa. Za sve.

Onda dođem na izbore i kažem - to je što smo obećali, napravili, realizirali. Otvoreno kažem da nisam zadovoljan dinamikom obnove, prvi. Zato radim na tome da to ubrzamo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković PREDSJEDNIŠTVO STRANKE ''Imaju do petka vremena vratiti cijene na staro'', zaprijetio Plenković, a čini se da je sad i Paladina stvarno bivši

"Dobro, vi ste glavni i odgovorni", ustvrdio je Krešić.

"Kao i vaš urednik, glodur. Glavni odgovorni urednik", kazao je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene