Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživo u Dnevniku u 19:15

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković o pregovorima s Mostom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković gost Dnevnika Nove TV.

Nakon druge runde pregovora HDZ-a i Mosta, u Dnevniku Nove TV, gostuje predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji će odgovarati na pitanja Mislava Bage.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Andrej Plenković za Dnevnik Nove TV Plenković neistomišljenicima uputio novogodišnje želje, a otkrio i što je samom sebi poželio: "Ona je ključna u svemu ovome"

U središnjici HDZ-a traju pregovori te stranke i Mosta o sastavljanju nove vlade. Razgovara se o sedam jamstava Mosta, kojima Božo Petrov uvjetuje potporu novoj vladajućoj većini. Izaslanstvo Mosta oko 15 sati stiglo je u prostorije Hrvatske demokratske zajednice gdje je započeo drugi krug pregovora oko sastavljanja nove Vlade.

Pregovarački timovi razmijenili su informacije o sedam jamstava Bože Petrova, a predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković ranije je kazao kako očekuje nastavak razgovora o Mostovih sedam jamstava te o drugim pitanjima, koja se tiču programa vlade, istaknuvši kako o kadrovskim pitanjima neće biti riječi.

Pregovori se odvijaju iza zatvorenih vrata. Ovog je puta Most stigao u nešto jačem sastavu, no i dalje su šturi pri davanju informacija, zakopčani do grla i ne žele ništa otkrivati. Iz HDZ-a pak su samo poručili da se pregovori odvijaju u dobrom smjeru. Do kraja dana trebali bi doznati koja su jamstva Mosta prihvatljiva HDZ-u, kao i u kojem se vremenskom razdoblju mogu ostvariti.

O pregovorima i njihovom rezultatu uživo u Dnevniku Mislav Bago razgovarat će s gostom, liderom HDZ-a Andrejom Plenkovićem.

Što su dogovorili i kojim će smjerom krenuti, iz prve ruke doznajte večeras u 19:15 u Dnevniku Nove TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene