Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVILA VIDEO

Predsjednica Grabar-Kitarović u svlačionici čestitala izborniku i reprezentativcima te poručila: "Vidimo se u Sočiju!"

Nogometni izbornik Dalić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Screenshot/Facebook)
Nogometni izbornik Dalić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Screenshot/Facebook) Screenshot/Facebook
Aktualno Galerija +0 Nogometni izbornik Dalić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Screenshot/Facebook) Galerija 1/1 >>
Nakon što je Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Dansku, članovima reprezentacije u svlačionicu je došla čestitati predsjednica Grabar-Kitarović.

Predsjednica Grabar-Kitarović na Facebooku je objavila video u kojem u svlačionici nakon utakmice Hrvatske i Danske čestita članovima nogometne reprezentacije. Predsjednica je prvo na pobijedi čestitala izborniku Daliću, a potom igračima, koje je i zagrlila. Video je objavila uz naslov "VIDIMO SE U SOČIJU!"

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Na početku videa može se vidjeti i prof. dr. sc. Dragan Primorac, bivši hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa.

Podsjećamo, Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala u Nižnjem Novgorodu izvođenjem penala svladala Dansku s 4:3 (1:1, 1:1).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene