Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera parking

Pravomoćna istraga protiv bivšeg splitskog gradonačelnika Baldasara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga protiv bivšeg SDP-ovog gradonačelnika Splita Ive Baldasara u aferi parking, u kojoj ga se sumnjiči da je sa suradnicima grad oštetio za preko 400 tisuća kuna, postala je pravomoćna, doznaje se na splitskom Županijskom sudu.

Uskok osim Baldasara za štetu gradskoj blagajni tereti i bivšeg pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo Špiru Cokarića, šefa gradske komunale tvrtke Damira Babića, direktoricu tvrtke "Mimoza" Jasnu Parčina, voditelja hotela "Lux" Josipa Čulić te nekadašnjeg gradonačelnika Miroslava Buličića.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela

Županijski sud u Splitu je odbio je Uskokovu žalbu na ranije rješenje suca istrage kojim je odbijeno provođenje istrage protiv vlasnika tvrtke "Mimoza", osumnjičenog za poticanje na zlouporabu položaja i ovlasti bivšeg splitskog gradonačelnika Baldasara i njegovih suradnika.

Kaznena prijava je podnesena krajem ožujka prošle godine kada se Jozu Parčinu sumnjičilo da je bivšeg gradonačelnika i ostale poticao da mu za potrebe hotela "Luxe" bude dodijeljeno 16 parkirališnih mjesta po cijeni od 100 kuna mjesečno čime je grad oštećen za oko 463 tisuće kuna. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene