Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da nema veze

Zoran Mamić objedovao kod njih, a nakon toga ime restorana promijenili iz "Torcida" u "Vicko". Vlasnik tvrdi: "Nije bilo pritiska navijača"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati restoran Torcida u Donjem Polju kod Šibenika mijenja ime u Vicko. Vlasnik restorana tvrdi da to nema veze s pristiscima navijača Torcide.

Poznati restoran Torcida u Donjem Polju kod Šibenika mijenja ime u Vicko. "Dragi naši gosti. Ovim putem Vas obavještavamo da Restoran Torcida mijenja ime u Restoran Vicko, a sala za vjenčanja u Ave Maria", stoji u objavi na Facebooku. 

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Jens Nowotny IZVLAČENJE NOVCA Bivši dinamovac o isplatama: "Zoran mi je davao 100.000 eura mjesečno na ruke"

Inače, po Šibeniku se već danima priča da su vlasnika restorana posjetili navijači Torcide nakon što su po društvenim mrežama izašle fotografije osuđenog bivšeg trenera i sportskog direktora Dinama Zorana Mamića kako objeduje u njihovom restoranu te se kasnije fotografira s osobljem restorana.

Vlasnik restorana Jere Šuperba rekao nam je da nikakvih pritisaka nije bilo. Tvrdi da promjena imena restorana nema veze s navijačima Torcide. 

"Nazive naših objekata mijenjamo u čast mojih roditelja, Vicka i Marije. Nije bilo pritisaka, nikakvih prijetnji, ma ničega nije bilo. Ništa što bih prijavljivao policiji. Osobno ja nisam imao nikakvih problema", rekao nam je vlasnik restorana. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene