Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POŽAR U ZADRU

U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..."

Oko 11 sati buknula je vatra u samom središtu Zadra. Prema prvim informacijama, gorjelo je u jednom stanu, a vatra je zahvatila i okolne stanove.

Gust dim širio se starom gradskom jezgrom, vatrogasci su odmah izašli na teren.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Policija je evakuirala stanare, ozlijeđenih osoba nema, a požar je lokaliziran oko 12 sati. Uzrok požara se još uvijek ne zna, no ima materijalne štete.

U godinu dana, ovo je drugi požar u stanu Davora Valčića. ''Prvi je bio u stanu, drugi je došao sam od sebe. Prvo je planuo atelje je dobro nagorio, onda je uhvatio grede od stana iznad nas. Kako je uhvatio krov, i naš krov je cijeli planuo. Vatrogasci su kroz naš stan gasili požar na tom krovu, međutim nisu ga mogli zaustaviti kolika je bila količina plamena. Urušio se krov i mi smo ostali bez krova nad glavom'', opisao je buktinju Valčić u razgovoru s reporterkom Sanjom Jurišić.

Supruga mu treba roditi za tri dana. ''To je nova životna priča, nova avantura. Ove su stvari na kraju prolazne, to su materijalne stvari'', rekao je Valčić.

Grad im je ponudio privremeni smještaj. ''Kako će se srediti, ja stvarno ne znam. Šteta je ogromna. Ovo nitko ne bi mogao očekivati, pogotovo dok čekate termin da se rodi beba, a imamo i malo dijete. Hvala gradu i vatrogascima koji su sredili sve na vrijeme. Nažalost, sve nam je ostalo u stanu. Od dokumenata, nemam ništa'', kazao je Valčić. Istaknuo je da je uspio srediti papire koji su mu potrebni da bude na porodu djeteta. ''Sredio sam papire da mogu biti na porodu, oni su mi najbitniji za sada'', zaključio je Valčić u Dnevniku Nove TV.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene