Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV

Skupocjeni sat i 40.000 kuna "teško" glasanje za suca: Povjerenstvo istražuje HDZ-ova Marijana Kustića te Željka Lackovića

Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Dnevnik.hr)
Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Oba predmeta Povjerenstvo je otvorilo na vlastitu inicijativu, odnosno protiv Kustića i Lackovića nisu primili nikakvu prijavu.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmete protiv HDZ-ova Marijana Kustića te Željka Lackovića, člana Državnog sudbenog vijeća i saborskog zastupnika, doznaje Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Ribarnica Split - 2 Neki ne vide ništa sporno Dnevnik Nove TV doznaje: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo predmet protiv Puljka i još nekoliko osoba Nataša Novaković Tajno glasanje u Saboru Dosadašnja šefica Povjerenstva Novaković: "Zatvaram priču, odluka mi nije veliko iznenađenje"

Povod za otvaranje predmeta protiv Kustića bilo je neprijavljivanje skupocjenog sata u imovinskoj kartici, a Lacković je pak kao član DSV-a glasao za napredovanje suca koji je njegovoj supruzi Sanji Lacković nepravomoćno dosudio odštetu od 40.000 kuna zbog duševnih boli, u tužbi protiv Podravskog lista.

Oba predmeta Povjerenstvo je otvorilo na vlastitu inicijativu, odnosno protiv Kustića i Lackovića nisu primili nikakvu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene