Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodeća multimedijalna kompanija

DNEVNIK.hr obara rekorde: Odlični rezultati osigurali drugo mjesto među najčitanijim portalima

Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr)
Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hvala Vam! Dnevnik.hr (FOTO: Dnevnik.hr) Hvala Vam! Dnevnik.hr (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Digitalni kanali Nove TV iz mjeseca u mjesec bilježe odlične rezultate i time potvrđuju kako je upravo Nova TV najjača multimedijska platforma u zemlji, a mjesec travanj donio je rekordne brojke.

Digitalni kanali Nove TV iz mjeseca u mjesec bilježe odlične rezultate i time potvrđuju kako je upravo Nova TV najjača multimedijska platforma u zemlji, a mjesec travanj donio je rekordne brojke.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Portal DNEVNIK.hr u svibnju ponovno oborio vlastite rekorde (Foto: PR) Hvala vam, dragi čitatelji DNEVNIK.hr ponovno oborio vlastite rekorde: Iz mjeseca u mjesec odlični rezultati na svim platformama

Portal DNEVNIK.hr prošloga je mjeseca oborio svoj vlastiti rekord te je zauzeo drugo mjesto s 1.722.105 stvarnih korisnika, što je za 16 posto više stvarnih korisnika u odnosu na travanj prošle godine.

Rekordan broj stvarnih korisnika, 926.060, zabilježio je i portal Zadovoljna.hr koji je s gotovo 18 milijuna pregleda stranica i dalje najklikaniji lifestyle portal u Hrvatskoj.

Najjači i na društvenim mrežama

Portal Showbuzz.hr također je u travnju zabilježio rekordan broj pregleda stranica – gotovo 22 milijuna (21.782.604), što je za 140 posto više od dosadašnjeg rekorda iz srpnja prošle godine.

Rekordan broj stvarnih korisnika bilježi i specijalizirani portal zimo.dnevnik.hr s 229.819 stvarnih korisnika.

U travnju ove godine GOL.hr, koji je prvi sportski portal po izboru muške publike, posjetilo je 558.385 stvarnih posjetitelja, što je 17 posto više nego u travnju prošle godine.

Portal punkufer.hr i dalje je najčitaniji travel&gastro portal u Hrvatskoj. U travnju ga je posjetilo 567.026 stvarnih korisnika.

Osim ovih sjajnih rezultata, Nova TV kao grupa najjača je i na društvenim mrežama. Na Facebooku profil portala DNEVNIK.hr prati gotovo 700.000 korisnika, na Instagramu 60.000, dok je Twitter i dalje uvjerljivo najjači news i medijski kanal u Hrvatskoj, s 220.000 pratitelja. U travnju je ostvareno gotovo 6 milijuna pregleda Facebook videosadržaja na DNEVNIK.hr-u.

Prvi u Hrvatskoj prema broju pratitelja

Zadovoljna.hr, osim odličnih rezultata čitanosti u travnju, na Instagramu ima više od 104.000 pratitelja, čime je uvjerljivo prvi lifestyle profil prema broju pratitelja u Hrvatskoj. YouTube kanal Nove TV prešao je 100.000 pretplatnika, čime je postao prvi medijski kanal u Hrvatskoj prema broju pratitelja, odnosno najjači medijski kanal u Republici Hrvatskoj.

Službeni Facebook profil Nove TV ima više od 420.000 korisnika, a na Instagramu njih više od 100.000 i time zauzima tron najjačeg Instagram i Facebook profila u odnosu na konkurentske televizije.

U posljednjih mjesec dana nastupi na YouTube kanalu showa ''Plesa sa zvijezdama'' pregledani su više od 2 milijuna puta, dok je najpopularniji videozapis upravo izvedba sambe Marka Grubnića i Ele Vuković, a pregledan je više od 150.000 puta.

 

Stvaranjem najkvalitetnijeg sadržaja, ulaganjem u integrirane komunikacije i digitalne kanale te ostvarenim izvrsnim rezultatima Nova TV još je jednom potvrdila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na domaćem tržištu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene