Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Ponedjeljak neradni dan?

Pomiču se termini misa, trgovine opet rade skraćeno, Plenković pozvao poslodavce da puste radnike na doček Vatrenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog finalne utakmice koju Hrvatska u nedjelju u Rusiji igra protiv Francuske mnoge će trgovine u nedjelju ponovno raditi skraćeno.

Većina trgovačkih centara diljem Hrvatske u nedjelju će raditi skraćeno kako bi njihovi zaposlenici mogli pratiti utakmicu Vatrenih. 

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Sve na jednom mjestu Kakvo je radno vrijeme trgovina za Silvestrovo i Novu godinu? Provjerite kad i gdje možete u kupovinu Ilustracija Detaljan vodič Kakvo je radno vrijeme trgovina za Štefanje? Provjerite kad i gdje možete u šoping

I brojni ugostiteljski objekti u nedjelju će ranije zatvoriti svoja vrata pa je tako samoborski gradonačelnik Krešo Beljak odlučio da će svi ugostiteljski objekti u nedjelju raditi do 4 sati ujutro bez ikakve papirologije. 

Pojedine tvrtke čak su odlučile u ponedjeljak svojim zaposlenicima pokloniti slobodan dan kako bi mogli prisustvovati dočeku Vatrenih.

Zaposlenici Tele2 tako će u ponedjeljak imati slobodan dan dok će Vipnetovi zaposlenici raditi skraćeno.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je pozvao sve poslodavce koji to mogu da svojim zaposlenicima omoguće da u ponedjeljak sudjeluju u dočeku nogometne reprezentacije koja je ušla u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva.

"Ovaj fantastičan uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije i činjenica da smo u finalu Svjetskog prvenstva je jedan uspjeh koji je globalno primjećen i ogromna je promocija za zemlju, hrvatski sport, hrvatski nogomet. Još jednom zahvaljujem našim nogometašima, izborniku Daliću, vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza na svemu što su nam priuštili ovih proteklih mjesec dana.

I čini mi se da bi bilo sjajno, i ovim putem želim apelirati na poslodavce, budući da znamo da se priprema veličanstven doček reprezentacije ovdje u Zagrebu u ponedjeljak, da svi oni koji to mogu omoguće svojim zaposlenicima da sudjeluju u tom dočeku i da u što većem broju pozdrave naše Vatrene. I nadamo se, naravno, nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu”, poruka je premijera objavljena na twitteru Vlade RH.

Na novinarski upit smatra li da bi ponedjeljak trebao biti slobodan dan ako Hrvatska osvoji Svjetsko nogometno prvenstvo, predsjednik Sabora Gordan Jandroković je odgovorio da će to sasvim sigurno biti dan veselja i radosti . "Koliko će se raditi i hoće li to biti neradni dan još ćemo se dogovoriti".

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Zbog finala u Rusiji pomiču se čak i  termini misa.

Župa sv. Antuna Padovanskog Našice tako je na Facebooku obavijestila kako će se misa u nedjelju umjesto u 18.30 održati u 19 sati.

Do kad rade trgovine u nedjelju provjerite u nastavku:

Supernova shopping centri -  do 16 sati

Garden Mall Zagreb - do 16 sati

Centar Cvjetni - do 16 sati

Centar Kaptol - do 16 sati

Arena Centar Zagreb - do 16 sati

City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split - do 16 sati

Konzum - do 16 sati

Bauhaus - od 9 do 14 sati (uobičajeno radno vrijeme nedjeljom)

Designer Outlet Croatia - od 10 do 21 sat, ugostiteljski objekti od 9.30 do 21. 30 sati (uobičajeno radno vrijeme)

Lidl - do 16 sati (trgovine koje inače nedjeljom rade do 14 sati, tako će raditi i 15. srpnja)

Kaufland - do 14 sati

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene