Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupa vožnja

Policija zaustavila pijanog mladića i kaznila ga s gotovo 27.000 kuna, poznato i zbog čega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je istarska policija zaustavila 28-godišnjaka, počeo ih je vrijeđati i alkotestom je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola. Uz sve to, kod njega su pronađene marihuana i i teleskopska palica (zabranjeno ju je imati) te je kažnjen s gotovo 27.000 kuna.

Pulska je policija u subotu 26. studenoga oko 3:25 na kolniku Rizzijeve ulice u Puli zatekla i kontrolirala osobni automobil BMW, pulske registracije, kojim je u smjeru Voltićeve ulice upravljao 28-godišnjak.

Nakon što su ga policajci zaustavili, 28-godišnjak ih je počeo vrijeđati te mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola 1,24 promila, dok je testiranje na droge odbio. Muškarac je uhićen i smješten u posebne prostorije policije.

Prilikom kontrole policajci su nadalje kod muškarca pronašli 0,8 grama mješavine duhana i marihuane te teleskopsku palicu čije posjedovanje i držanje nije dozvoljeno.

Vozač je priveden na nadležni sud zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, a sankcioniran je i zbog posjedovanja droge te posjedovanja oružja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stotine prekršaja Policija tijekom vikenda "uhvatila" ogroman broj pijanih vozača: Rekorderu izmjereno suludih 4,29 promila, evo i gdje

Kažnjen je s 26.768 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je istarska policija.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene