Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid je u tijeku

Policija uoči utakmice u Zagrebu spriječila mogući napad na navijače Hajduka molotovljevim koktelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je kako je uoči utakmice Dinama i Hajduka spriječila tri osobe koje su planirale napad na kolonu gostujućih navijača molotovljevim koktelima

Policajci su u petak oko 17 sati i 50 minuta, osiguravajući prolazak gostujućih navijača prema stadionu, na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice, uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli.

Iz policije su rekli kako pretpostavljaju da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koji su Branimirovom ulicom išli put Maksimira. „Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid", kazali su iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umor sustiže Modre Hajduk pogodio s vratarom, Dinamo previše promašuje: Nije samo sreća, upozorenje za Milano

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Morali strepiti do kraja Burić može zahvaliti junaku derbija: ''Imali smo puno sreće, ovo je rijetko tko ostvario''

Bilo je i drugih, manjih incidenata

Dodaju da je do večernjih sati u službene prostorije iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti, no većih incidenata nije bilo.

Iz policije navode i da je s naplatne postaje Demerje privedeno više osoba zbog napada na žensku osobu i vozilo, ali nisu željeli dati više detalja.

Zbog posjedovanja pirotehnike i droge na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, privedeno je pet osoba na prekršajnu obradu, izvijestila je zagrebačka policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene