Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na pješačkom

Policija pronašla vozačicu koja je naletjela automobilom na dijete i pobjegla s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija zahvaljujući građanima pronašla je vozačicu koja je naletjela na dijete i udaljila se s mjesta nesreće.

''Danas, 6. veljače oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92 ispred Osnovne škole Stenjevec dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil naletio na dijete pješaka'', priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Nesreća u Solinu - 1 Kaznena prijava Petnaestomjesečna djevojčica pogođena bocom sa zapaljivom tekućinom izvan je životne opasnosti

Navode da se vozačica osobnog automobila udaljila s mjesta događaja prometne nesreće a da nije pružila pomoć niti je o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Kasnije tijekom dana pronašli su vozačicu. ''Objavom o traženju korisnih informacija od građana o navedenoj prometnoj nesreći došlo se do saznanja o vozilu, a intenzivnim radom policijskih službenika do vozačice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje'', priopćili su iz PU zagrebačke.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene