Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

Policija potvrdila slutnje: Muškarac u Cetingradu ubio suprugu pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU karlovačka objavila je kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 36-godišnji muškarac u utorak ujutro oko 7.45 sati u Cetingradu upucao svoju 35-godišnju suprugu, a potom i sebi oduzeo život.

Vijest o crnom jutru u Cetingradu u utorak je šokirala kraj. 

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

"Svi smo u šoku. Tresemo se. Svi smo ih poznavali. Bili su krasna obitelj", ispričali su potreseni mještani.

"Čuli smo sirene, mislili smo da je zbog migranata nešto. Ovom se nitko nije nadao. Tužno, ružno", rekli su.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Dubravko Skolan potvrdio je kako je muškarac već prijavljivan zbog prijetnje i nasilja u obitelji. Određena mu je bila i mjera zabrane prilaska obitelji koja, očito, nije imala rezultata.

Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba u razgovoru za Dnevnik Nove TV kazala je kako mjere koje se određuju nasilnicima očito nisu dovoljne.

„Opet mjera zaštite približavanja nije zaštitila žrtvu. Netko tko krši etiku i nasilan je prema žrtvama, kršit će i mjeru zabrane prilaska", istaknula je Gordana Buljan Flander.

Istraga tragedije u kojoj je živote izgubio bračni par, a troje djece ostalo bez roditelja se nastavlja. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene