Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UTVRDILI IDENTITET

Policija otkrila tko je lažno dojavljivao o postavljenim bombama u bjelovarskim školama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarska policija osumnjičila je mlađeg maloljetnika za lažne dojave o bombama u nekoliko škola u Bjelovaru.

Za dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u nekoliko bjelovarskih škola u nedjelju navečer i ponedjeljak ujutro, osumnjičen je maloljetnik.

"Žurno su poduzete sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja počinitelja dojava o mogućem ugrožavanju sigurnosti građana u području odgojno-obrazovnih ustanova na području Bjelovarsko-bilogorske županije", priopćeno je u ponedjeljak navečer iz policije.

U nedjelju navečer zabilježene su dojave u nekoliko osnovnih škola, da bi u ponedjeljak ujutro bila zaprimljena još jedna dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u školi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nadrealno Drama u Bjelovaru se nastavlja, stigla nova dojava o bombi, roditelji dobili jezivi e-mail od učitelja: "Dođite po dijete, eksplodirat će bomba"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u nekoliko različitih škola Nova dojava o bombama u školama digla na noge cijeli grad: "Zvali su me iz policije u 2:30 ujutro..."

Policijski službenici su utvrdili identitet osobe koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela lažne uzbune.

"Radi se o mlađem maloljetniku zbog čega ova policijska uprava nije u mogućnosti iznositi detaljnije informacije", pojasnili su u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene