Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Dinamovih i Hajdukovih

Policija objavila podatke o utakmici Superkupa: Do kraja prvog poluvremena privedeno 17 navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se u subotu odigrala utakmica Superkupa između Dinama i Hajduka, a policija je objavila podatke o privođenju navijača.

Policija je objavila da je do kraja prvog poluvremena utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka privedeno sedam Dinamovih navijača. Tri su privedena zbog pirotehnike, a četiri zbog droge.

Pročitajte i ovo Lara Švigir Policija poslala upozorenje Navijači se spremaju za derbi: Dogovoren je kodeks ponašanja u međusobnim obračunima, određeno je i tko će kažnjavati neposlušne Navijači Hajduka - 3 invazija torcide FOTO/VIDEO Bili vlak krenuo iz Splita za Zagreb: Objavljeno što čini policija kako bi spriječila novu makljažu s navijačima

Privedeno je i 10 Hajdukovih navijača. Dvoje ih je privedeno zbog zlouporabe droga, dvoje zbog alkohola, a petero zbog pirotehnike. Jedan je priveden zbog pokušaja nedozvoljenog ulaska na stadion, prilikom čega je policija upotrijebila tjelesnu silu i navijaču stavila lisice.

Osim toga, policija je na Twitteru objavila da je nešto prije 23 sata s Borongaja prema NP Lučko krenula kolona navijača Hajduka te da je oko 23:15 sati s Borongaja krenuo vlak koji navijače vozi prema Splitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene