Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTOJI I DRUGA STRANA

Severinu na zagrebačkom aerodromu dočekala policija, razlog - sestra ju je prijavila za napad. Odvjetnik Matić: "Nazvala me nakon 20 minuta"

Zagrebačka policija dočekala je pjevačicu Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu oko podneva, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Pjevačicu Severinu Vučković policija je dočekala u utorak oko podne u Zagrebu u zdračnoj luci. Učinili su to na zahtjev splitskih kolega, zbog kriminalističkog istraživanja. Povod svemu je obiteljska svađa u splitskom domu njene majke.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica je navodno fizički nasrnula na nju i to pred njihovom majkom. To se dogodilo u noćnim satima, jedan sat poslije ponoći, kada se iz stana čula buka. Njih dvije su se navodno fizički sukobile u stanu, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Severina - 1 Daleko od njih Pogledajte što Seve radi dok se njezini bivši zajedno zabavljaju: "Draga ženo, nikad ne razočaraš!"

Na osnovu prijave policiji, splitski su plavci raspisali potragu za pjevačicom, na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, dočekana na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske postaje po mjestu stanovanja, obratila se za pomoć svom odvjetniku Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod "povećalom".

Severinin odvjetnik Matić rekao je za DNEVNIK.hr da pjevačica nije bila uhićena, već da ju je policija dočekala na zagrebačkom aerodromu s namjerom da ju ispitaju u postaji. "No, nazvala me nakon 20 minuta i rekla da ju nisu ispitali. Očito će ići u redovnu proceduru, to je neki sukob sa sestrom", rekao je.

Severina je u popodnevnim satima bila u sjedištu krim-policije u Heinzelovoj, a s njom je ondje bila i njezina odvjetnica Jasminka Biloš.

Druga verzija priče

No, postoji i druga verzija ove priče, prema kojoj je cijeli incident prouzročila Severinina sestra Marijana. Ona je navodno lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozlijeda. Marijana je tako navodno došla u stan u kojem žive Severinina majka i strina te tamo zatekla Severinu koju je napala i nanijela joj ozljede.

Kada je Severina otišla, Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila. Ovu stranu priče potvrdila je i Ana Vučković, Severinina majka, koja je za medije rekla da se ovo događalo i prije. "Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala - nije joj prvi puta da prijavljuje sestru", kazala je.

Cijela situacija navodno je koordinirana u suradnji sa Severininim bivšim mužem, Milanom Popovićem. "Ne želim komentirati insinuacije i netočne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dijete živi sa mnom i mojom obitelji u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju", poručio je kratko na upit Jutarnjeg. 

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javio je u večernjim satima da je Severina u Heinzelovoj ispitana u svojstvu osumnjičenice. O ovom je slučaju razgovarao i s kriminalistom Željkom Cvrtilom, a detalje o tome možete pročitati >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene