Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doveo u opasnost živote

Policajac u civilu pucao iz pištolja, uznemiravao ženu i prijetio joj: Odveden u pritvor i udaljen iz službe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja se da su 29-godišnji policajac i 34-godišnjak ispred ugostiteljskog objekta pucali iz oružja i pritom ispalili više metaka u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku.

Delnička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim policajcem i 34-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Sumnja se da su doveli u opasnost živote i imovinu korištenjem oružja, a policajca se tereti i za nametljivo ponašanje te prijetnju.

"Sumnja se da su 29-godišnji policijski službenik raspoređen u PU karlovačkoj, koji je tada bio izvan službe te osumnjičeni 34-godišnjak ispred ugostiteljskog objekta u Gomirju pucali iz oružja i pritom ispalili više hitaca u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike", stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašna tragedija u Voćinu Na dječaka (2) pao zid kuće, na mjestu preminuo: "Igrali su se, u jednom trenutku je krenuo za mačkom..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISPALIO DVA HICA Policija objavila detalje sukoba kod Koprivnice: 72-godišnjak pucao na člana obitelji koji je teže ozlijeđen, napao i jednu ženu

Nasreću, nitko nije ozlijeđen. No, sumnja se da je 29-godišnji policajac u proteklih nekoliko mjeseci telefonski uznemiravao žensku osobu, čime je kod nje izazvao tjeskobu i strah za vlastitu sigurnost.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

"Osumnjičeni policijski službenik je do okončanja disciplinskog postupka Rješenjem načelnika uprave udaljen iz službe", priopćili su iz nadležne PU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene