Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan dan

VELIKA FOTOGALERIJA "Bio je novinarčina s velikim N": Od Bage se oprostili obitelj, prijatelji, kolege, političari...

Aktualno Galerija Komemoracija za Mislava Bagu - 33 Komemoracija za Mislava Bagu - 33 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 32 Komemoracija za Mislava Bagu - 32 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 31 Komemoracija za Mislava Bagu - 31 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 30 Komemoracija za Mislava Bagu - 30 Foto: Nova TV +28 Komemoracija za Mislava Bagu - 29 Galerija 1/33 >>
Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu održala se komemoracija za preminulog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu.

U koncertnoj dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji održala se komemoracija za preminulog višestruko nagrađivanog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu. Na komemoraciju su došli brojni Bagini kolege, prijatelji i političari, koji su se upisali u Knjigu žalosti.

Pročitajte i ovo Komemoracija za novinara Inoslava Beškera Inoslav Bešker Komemoracija za novinarskog erudita i profesora: "Bio je naš čuvar od gluposti'' Komemoracija za Mislava Bagu prerani odlazak Komemoracija za Mislava Bagu: "Užasna je bol i tuga ovdje stajati, srce me boli od tuge za tobom, moj Bagić"

Među ostalima, ondje su bili novinarka Ana Maria Vuković, novinar Domagoj Novokmet te predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić. "On je bio novinarčina s velikim N", rekao je čelnik HND-a Hrvoje Zovko. Ondje je stigla i Maja Sever, televizijska urednica, novinarka, predsjednica Sindikata novinara i predsjednica Europske federacije novinara.

Na komemoraciju su stigli predsjednik Zoran Milanović te gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević

Tko je sve došao na komemoraciju za Mislava Bagu možete pogledati u velikoj fotogaleriji

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene