Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerum zaključio

'Po onome što mediji pišu u zatvoru bih bio 200 godina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Splita Željko Kerum bio je na otvorenju 13. Croatia Boat Showa, koji se ove godine odvija na najmanjoj površini do sada.

Željko Kerum nije štedio Vladu i njezinu politiku. Tvrdi da je ona kriva za propast poduzetništva jer ga nimalo ne potiče te ga svjesno pušta da propada, što se posebno vidjelo u doba recesije. 

Pročitajte i ovo Počeo Mondial Paris Motor Show (Foto: Dnevnik.hr) - 4 NA MARGINI Paris Motor ShowA Hrvatskoj prijeti osjetno povećanje cijene vozila: Iza blještavila autosalona kriju se nova pravila koja nam stižu Slika nije dostupna Pet minuta slave Preotela je show: Šaljivica "trolala" voditelja i nasmijavala gledatelje

>> Kerum gradskom vijećniku: 'Depilirajte se prije izjava na televiziji'

Nije želio posebno komentirati prijavu HDZ-ove vijećnice Sanje Bilač koju je podnijela zbog lokacijske dozvole za proširenje i uređenje zapadne obale Rive i prostora ispred njegova hotela 'Marjan'. 'Ja bih po onome što mediji pišu u zatvoru trebao provesti 200 godina', rekao je splitski gradonačelnik.

'Nije mi interesantna ta dama', dodao je.
 

Osim kritike Vladi Kerum je najavio i svoj uspjeh na idućim parlamentarnim izborima riječima 'ja sam pobjednik'.

Kritiku Vladi uputio je i organizator Vicenco Blagaić koji je naglasio kako nije samo svjetska kriza kriva za probleme u nautičkom sektoru, već je situaciju pogoršala i sama Vlada svojim potezima. Napomenuo je da je od 2008. ugašeno čak 60 posto tvrtki koje se bave nautičkim djelatnostima u Hrvatskoj.

Državni tajnik kapetan Mario Babić istaknuo je kako nautički turizam svake godine raste, a država daje potpore za izgradnju brodica za charter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene