Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s kardinalom Bozanićem

'Papa Franjo je izrazio zadovoljstvo zaštitom vrednote braka u Hrvatskoj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo u subotu se pozdravio i zadržao u kraćem razgovoru sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem.

U subotu, primajući članove plenarnog zasjedanja Papinskog vijeća za laike, papa Franjo se pozdravio i zadržao u kraćem razgovoru sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izjava Komisije HBK Biskupi: Referendumom se ne dira ni u čija prava Slika nije dostupna Referendum o braku DIP: Pozivanje članova Vlade za ili protiv referenduma je promidžba

Sveti Otac u tom susretu zanimao se za nedavno održani referendum o ustavnoj zaštiti braka kao životne zajednice žene i muškarca u Hrvatskoj.

Papa Franjo: Od izbora do 'selfiea'

Kardinal Bozanić, sažeto je obavijestio papu Franju o velikom angažmanu i doprinosu vjernika laika i osobito mladih vjernika građanskoj inicijativi 'U ime obitelji' te o popratnom molitvenom angažmanu širom Hrvatske. Sveti Otac, kako je posvjedočio kardinal Bozanić, izrazio je zadovoljstvo zaštitom vrednote braka u Hrvatskoj, javljaju u priopćenju iz Zagrebačke nadbiskupije.

REZULTATI REFERENDUMA O BRAKU 65,87% ZA, 33,51% PROTIV

Kardinal je također posvjedočio da je hrvatski referendum o zaštiti braka veoma odjeknuo u različitim krugovima u Vatikanu i šire po Italiji te da su mnogi uglednici intelektualci ishod referenduma ocijenili velikim uspjehom u zaštiti institucije braka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene