Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priču donosi provjereno

Izbornik dobio pomagače na treningu Vatrenih: Ostvareni snovi braći kojoj je nogomet sve na svijetu!

Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno)
Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) provjereno
Aktualno Galerija Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Foto: provjereno Posjetili su trening hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Provjereno) Posjetili su trening hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Provjereno) Foto: provjereno Susret braće s nogometnim idolima (Foto: Provjereno) Susret braće s nogometnim idolima (Foto: Provjereno) Foto: provjereno Dan iz snova braće Hančić (Foto: Provjereno) Dan iz snova braće Hančić (Foto: Provjereno) Foto: provjereno +2 Dan iz snova braće Hančić 1 (Foto: Provjereno) Galerija 1/7 >>
Braću s intelektualnim poteškoćama, Marka i Nikolu Hančića iz Čakovca, strastvene ljubitelje nogometa i pomoćne trenere NK Sloga javnost je upoznala prošle godine. Tada su, naime, pred kamerama 'Provjerenog' izrazili želju za upoznavanjem izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, koji im je krajem godine ispunio želju i posjetio ih u njihovom domu. Na tom susretu izbornik im je obećao da će biti uz reprezentativce na prvom ovogodišnjem okupljanju i treningu svjetskih viceprvaka uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo, što im je sada i ostvareno.

Reprezentacija se okupila prije utakmice s Azerbajdžanom, a u ponedjeljak su braća došla na teren Hitrec-Kacian podno maksimirskog stadiona pratiti prvi trening srebrnih Vatrenih. Na uzbudljivom putu iz Čakovca u Zagreb s njima je bila i ovoga puta bila ekipa 'Provjerenog' na čelu s novinarkom Marušom Stamać.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Došli su jer ih je izbornik Dalić pozvao da pomognu trenirati Vatrene uoči susreta s Azerbajdžanom.

Marku je ovo bio prvi put da je prišao Maksimiru, dok je Nikola jednom već bio na pomoćnom terenu sa svojom nogometnom školom, ali nikad nisu bili toliko blizu svojim nogometnim idolima. Iako ih je dočekala gužva ispred svlačionica, odmah su mogli proći do svojih idola, pred koje nisu došli praznih ruku. Simpatična braća osvojila su srca reprezentativaca i stručnog stožera i, kaže izbornik, postali su među njima prave zvijezde.

Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Posjetili su trening hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Provjereno) Foto: provjereno

„Komentirali su o kojim dečkima se radi. Bilo im je drago. Pitali su hoće li doći kako su se oni dogovorili da budu s nama, da vide kako mi živimo u reprezentaciji“, rekao je izbornik Dalić pred kamerama 'Provjerenog'.

Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Susret braće s nogometnim idolima (Foto: Provjereno) Foto: provjereno

Ponosni su i sretni kaj su vidjeli idole svoje - Rakitića i Modrića“, rekla je majka braće Vesna Hančić.

Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Dan iz snova braće Hančić (Foto: Provjereno) Foto: provjereno

Je li izbornik Dalić poslušao neke od savjeta braće Hančić vidjet ćemo sutra u susretu Hrvatske i Azerbajdžana u izravnom prijenosu na Novoj TV, a cijelu priču Maruše Stamać gledatelji mogu vidjeti u četvrtak, nakon prijenosa utakmice, u 23 sata u emisiji 'Provjereno' na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene