Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psihološka pomoć radnicima

Oglasili se iz trgovine u kojoj je žena nasmrt izbodena: ''Duboko smo potreseni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naciju je potresla vijest o ubojstvu žene u Splitu. U utorak oko 15 sati bivši je partner u trgovini izbo ženu nožem. Preminula je u bolnici. Nakon tragedije oglasili su se iz trgovine.

Iz policije su priopćili da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da je u utorak u trgovini u Splitu nožem zadao više ubodnih rana 44-godišnjakinji, koja je od zadobivenih ozljeda preminula.

Nakon tragičnog događaja, oglasili su se iz trgovine u kojoj je žena nasmrt izbodena.

"Dragi kupci, ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila u našoj trgovini u Splitu. Također, želimo izraziti najiskreniju sućut obitelji naše preminule zaposlenice. Duboko smo potreseni nemilim događajem i najstrože osuđujemo svaki oblik nasilja.

Obitelji naše zaposlenice nastojat ćemo pružiti maksimalnu podršku. U znak žalosti trgovina u Splitu, na adresi Poljička cesta 37, ostat će zatvorena do subote 4. prosinca. Svim zaposlenicima je na raspolaganju i osigurana stručna psihološka pomoć. Molimo za razumijevanje'', napisali su iz Lidl trgovine na službenoj Facebook stranici.

Forenzičari su odradili svoj dio posla, izuzeli su sve što im je bilo potrebno iz trgovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna napad u trgovini Puljak o ubojstvu u Splitu: "Šutnja i zatvaranje očiju pred nasiljem nije rješenje. Prijavite nasilnike!"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna terencem se zaletio na okupljene Napadaču na božićnu povorku određena milijunska jamčevina: Povećao se broj žrtava, preminulo i dijete

Nakon kriminalističkog istraživanja ubojica je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo, zbog koje mu prijeti najmanje 10 godina zatvora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene