Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon incidenta u kafiću

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca najavio žalbu na istražni zatvor

Boris Radman (Foto: Dnevnik.hr)
Boris Radman (Foto: Dnevnik.hr) Foto: Dnevnik.hr
Boris Radman, odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca, potvrdio je da će se u roku od tri dana žaliti na odluku suda o istražnom zatvoru.

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca (32) najavio je žalbu na istražni zatvor koji je njegovu klijentu određen zbog kaznenog djela prijetnje koje je navodno počinio u subotu 30. ožujka.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku

"Sudac istrage odredio je istražni zatvor zbog osnovane opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", rekao je Boris Radman te odgovorio kako ima tri dana za žalbu na odluku suda u slučaju njegova klijenta Darka Kovačevića. 

Podsjetimo, "kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Darko Kovačević u subotu oko 18 sati u jednom kafiću u Zadru verbalno prijetio 24-godišnjem muškarcu, koji je to odmah prijavio policiji", rekla je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Daruvarac je tu noć proveo u pritvoru, a  motiv verbalnih prijetnji i fizičkog nasrtaja, u kojemu 24-godišnjak nije ozlijeđen, navodno su objave i komentari na društvenim mrežama 24-godišnjeg muškarca vezane za Kovačevićev napad i premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G., za što je Daruvarac nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora.

Daruvarac je također podnio prijavu protiv mladića (24) koji je njega prijavio, a prijava se odnosi na prijetnje, lažno prijavljivanje i pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene