Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u 19:15

Odluka 2011. u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenim ulaskom u izbornu godinu Informativni program Nove TV donosi veliko istraživanje s ciljem utvrđivanja odnosa snaga.

U večerašnjem Dnevniku Mislav Bago istražuje poklapa li se premijerkin optimizam o skorom izlasku iz krize sa stavovima građana. Imaju li građani povjerenja u premijerku Kosor?

Pročitajte i ovo Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga" Teška nesreća u Sisku - 1 OZLIJEĐENA DVA RADNIKA Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije"

Ovim istraživanjem Nova TV prva započinje praćenje predizbornih aktivnosti tijekom kojih će aktivno informirati građane o stanju na političkoj sceni. U najsadržajnijem TV projektu godine Nova TV će pratiti što građani žele i kako razmišljaju, donositi izborne procjene i prognoze.

Dnevnik Nove TV će istražiti javno mnijenje - da su danas izbori za koga bi se građani odlučili, a potom ih kroz godinu u 'Odluci 2011.' pozorno pratiti i vidjeti koga će u konačnici i odabrati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene