Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svađa nakon ručka

Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac (28) s područja Zagreba optužen je da je teško ozlijedio oca (55), koji mu je odbio dati novac za cigerete.

Protiv 28-godišnjaka je ovih dana podignuta optužnica jer je u listopadu prošle godine u obiteljskom stanu u Zagrebu oca udario u leđa drvenom stolicom nakon što mu je on odbio dati novac za cigarete.

"Uslijed udarca otac je zadobio tjelesne povrede u vidu prijeloma stražnjeg okrajka VIII. desnog rebra s pomakom, prijelom stražnjeg okrajka IX. desnog rebra bez pomaka i nakupljanje zraka u desnom prsištu, koje u ukupnosti čine tešku tjelesnu povredu", piše u optužnici, javlja Danica.

Optuženi se tijekom istrage branio šutnjom te je odbio odgovarati na pitanja tužitelja, ali otac je iznio svoju verziju događaja. Kaže da je nakon zajedničkog ručka sin zatražio da mu da novac za cigarete, što je on odbio.

Pročitajte i ovo Wanda Palmer i David Palmer izudarao je sjekirom ili mačetom Pretukao je i ostavio u lokvi krvi da umre: Probudila se nakon dvije godine iz kome i rekla tko ju je napao

"Nakon toga on je u bijesu podigao kuhinjsku stolicu i udario me po leđima. Osjetio sam jaku bol, ali uspio sam izaći iz kuće i automobilom se odvesti na hitni prijem na KBC Rebro.

Pročitajte i ovo Ilustracija U TRGOVAČKOM CENTRU Horor u SAD-u: Napadač ubio troje ljudi u restoranu, njega ustrijelio slučajni prolaznik

Tamo su mi utvrdili da su mi slomljena dva rebra na desnoj strani te da mi se razvio pneumotoraks desno. Nakon tog događaja promijenio sam brave na stanu tako da sin ne može ulaziti, a sinu sam osigurao malu garsonijeru u suterenu", rekao je otac.

Optužnica je nepravomoćna i 28-godišnjak se na nju može žaliti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene