Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

'Tragovi' otkrivaju ekskluzivne informacije

IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG Događaj koji je prije 9 godina potresao Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ponedjeljka na Novoj TV pratite novu dokumentarnu emisiju 'Tragovi'. U prvoj 'tragovi' otkrivaju ekskluzivne informacije o slučaju ubijene Anite Kulaš.

Nova TV u ponedjeljak, 7.ožujka predstavlja novu dokumentarnu emisiju ''Tragovi'', koja donosi neke od najzagonetnijih i najtežih zločina koji su se dogodili na području Hrvatske. Za idejni koncept i sadržaj zaslužan je urednik i voditelj ove emisije Domagoj Mikić, nagrađivani novinar koji je svoje novinarsko iskustvo i znanje pokazao dosad kroz brojne reportaže iz gospodarstva, politike i kriminala u informativnom programu Nove TV, te kao član tima istraživačkog magazina Provjereno.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj šokirao zemlju Stravičan zločin u susjedstvu! Devetorica silovala djevojčice od 10 i 12 godina, jedan sve snimao: "Bili su sigurni da neće biti prijavljeni" Ekipa emisije Provjereno Imaš problem - zovi Provjereno Najnagrađivanija redakcija se vraća na male ekrane, urednik otkrio: "Bili smo u zatvoru!"

Dokumentarna emisija ''Tragovi'' ovog ponedjeljka prikazat će zločin koji je svojevremeno potresao Hrvatsku, iz perspektive svih sudionika koji su na izravan ili neizravan način uključeni u sam događaj. Tako su za emisiju ''Tragovi'' pred kamerama Nove TV, po prvi puta govorili i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju koji će se emitirati u ponedjeljak od 22:30 sati.

Uz njih, Domagoj Mikić razgovarao je i s obiteljima žrtve i ubojice, ključnim svjedocima te će sve izjave biti prikazane u emisiji. Osim izjava, kriminalistička priča se dodatno prati kroz snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najavama voditelja sa lokacije koja je dio samog zločina.

Ujedno je riječ o emisiji koja se osim vjerodostojnim načinom prikaza sadržaja, dodatno ističe i visokom razinom produkcije odnosno snimanja cijele emisije, što će gledatelji imati prilike provjeriti u ponedjeljak, 7. ožujka.

U prvoj emisiji donosimo priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog Sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerka osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njenim dečkom.

''Posumnjali smo da bi Anita mogla biti eventualno žrtva kaznenog djela trgovanja ljudima'', otkriva u emisiji policijski službenik koji je radio na slučaju, a ono što je uslijedilo šokiralo je cijelu Hrvatsku.

Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti žrtvinih prijateljica i obitelji, dok će o samom karakteru zločina govoriti po prvi puta i policijski djelatnici te Državno odvjetništvo koje je bilo zaduženo za cijeli slučaj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene