Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza i jednostavna za korištenje

Nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima

Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima
Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Foto: DNEVNIK.hr
Čitatelji najjačeg news portala u zemlji, DNEVNIK.hr-a, najnovije vijesti odsad mogu pratiti putem nove mobilne aplikacije koja im donosi značajna unapređenja, novitete i potpuno je prilagođena njima. Korak je ovo dalje u nastojanjima portala da osluškivanjem i odgovorom na potrebe svojih čitatelja njihovo iskustvo korištenja učini još boljim i kvalitetnijim.

''Razvojem nove DNEVNIK.hr mobilne aplikacije željeli smo postići intuitivan i brz pregled sadržaja, a čitateljima omogućiti što bolje korisničko iskustvo. Stoga aplikacija nudi cijeli niz mogućnosti personalizacije kako bi je svaki korisnik mogao prilagoditi svojim navikama i preferencijama. Upravo nam je zadovoljstvo korisnika bilo u fokusu kroz sve faze razvoja pa vjerujemo da ovom novom aplikacijom nudimo najbolje moguće iskustvo konzumacije sadržaja svih naših portala, od vijesti, sporta, showbiza, lifestylea do tehnologije i zabave'', izjavila je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa čitatelji lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o vijestima, galerijama ili video sadržaju. Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

''Imaš priču?''

Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, mogu odabrati na koje teme žele biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Voditelj odjela tehnike novih medija Nove TV Boris Šuran pojasnio je: ''Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a objedinjuje sve naše portale te na pregledan i vizualno atraktivan način korisniku olakšava svakodnevno čitanje vijesti. Izrađena je na najnovijim front tehnologijama i iskorištava sve prednosti mobilnih platformi, kako Androida, tako i iOSa. Glavni cilj aplikacije je na jednostavan i lako razumljiv način korisnicima pružiti novo iskustvo konzumiranja svih naših sadržaja. Prednosti su prvenstveno jednostavnija prezentacija sadržaja svih portala na jednom mjestu, intuitivno kretanje kroz portale/kanale i povezanost cijelog sadržaja''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna WEEKEND MEDIA FESTIVAL Digitalni izdavači: ''Čeka nas ozbiljan izazov, ali i velika šansa da napravimo nešto korisno na tržištu''

Portal koji je u srpnju proslavio i veliki 15. rođendan, ove je godine čak dvaput pisao povijest – prvi put kad je zabilježio broj jedinstvenih korisnika kakav nijedan portal u Hrvatskoj nikada nije ostvario, a drugi put kad je nadmašio i taj uspjeh. Tako je u rujnu DNEVNIK.hr bio prvi izbor za čak 2,069,175 stvarnih korisnika te je prvog konkurenta nadmašio za čak 74 tisuće stvarnih korisnika.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene