Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnje iznenađenje

Vatrena prosidba u režiji zagrebačkih vatrogasaca: Obična vježba pretvorila se u "spačku" koju Alen nikada neće zaboraviti

Vatrena prosidba (Screenshot: Facebook)
Vatrena prosidba (Screenshot: Facebook)
Zagrebački vatrogasac Alen Hertl jučerašnji dan neće nikada zaboraviti. Ono što je trebala biti uobičajena vatrogasna vježba pretvorilo se u predivno iznenađenje koje je uz pomoć kolega vatrogasaca detaljno isplanirala Alenova djevojka Petra.

Za spačku uvijek spremni vatrogasci svog su kolegu Alena pripremili za vježbu pretraživanja prostora tijekom koje je u punoj opremi i s povezom preko očiju trebao pronaći unesrećenu osobu koju je glumila njegova djevojka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

Alen je uspješno ispunio zadatak i pronašao Petru koja ga je, kad je skinuo povez, dočekala s prstenom i zaprosila.

Alen je naravno pristao, nakon čega se sobom pronio gromoglasan pljesak.

„Vatrogasci su uvijek spremni za neku spačku. Petra se zbilja potrudila i sve je do detalja isplanirala u dogovoru s mojim voditeljem. Ona je inače dobrovoljni vatrogasac u DVD-u Strmec, a gotovo svi članovi njezine obitelji bave se vatrogastvom“, priča nam 27-godišnji Alen, koji će uskoro svoju dvogodišnju vezu s 25-godišnjom Petrom okruniti brakom.

Kako je izgledala nesvakidašnja prosidba, pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene