Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NISU USUGLASILI SVE TOČKE

Nesuglasice HDZ-a i HNS-a zbog referenduma: ''To je dobro jer ako se svi slažemo u svemu - nema naprijed''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesuglasice između koalicijskih partnera HDZ-a i HNS-a zbog mirovinske reforme i referenduma "67 je previše" i dalje su u fokusu. Komentirali su ih i ministri uoči sjednice Vlade.

Ministrica Blaženka Divjak priznala je da nesuglasice postoje te da trebaju razgovarati o traženju rješenja. "Ja sam sigurna da nisu baš sve točke usuglašene, koliko ja znam i čujem, ali i dobro je da je tako. Ako se svi slažemo u svemu, onda nema naprijed, stoga treba razgovarati'', smatra Divjak.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Stav je HNS-a, podsjetimo, da bi se referendum mogao spriječiti tako da se izmijeni ono što traže građani.

Dok je resorni ministar Marko Pavić izbjegao odgovor, ministar Tomislav Ćorić poručuje da je volja građana jasno izrečena prikupljenim potpisima. "Poruka potpisa jasna je jer ako bilo koga pitate želi li raditi do 67. godine, naravno da će ljudi reagirati da to jednostavno nije nešto što žele'', kaže Ćorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene