Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako ga vidite, javite policiji

Nestao muškarac u Ivanić-Gradu, kći moli za pomoć: ''Za njega ovakav postupak nije uobičajen''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak, 2. srpnja nestao je 68-godišnji Željko Glišović na području Ivanić-Grada. Osim policije, za pomoć u pronalasku, moli i njegova kći putem društvenih mreža.

S adrese prebivališta, u Ivanić-Gradu, 2. srpnja nestao je Željko Glišović (68). U trenutku nestanka, kako navode iz MUP-a, nosio je majicu kratkih rukava sive boje, kratke krem hlače i plave natikače.

Visok je 180 centimetara, jače je tjelesne građe, ćelav i ima bradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tražila blago I to se događa: Djevojčica zalutala zbog igrice na mobitelu, spašavao je HGSS. Našli je nekoliko kilometara od kuće

Osim PU zagrebačke, pomoć moli i njegova kći putem društvenih mreža. ''Obzirom da za njega ovakav postupak nije uobičajen, molim vas da podijelite ovaj status. Policija ga traži i vjerujem da rade svoj posao,- ali isto tako i objave ovakvog tipa pomažu'', napisala je u objavi njegova kći Željka Nimac.

 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr, navode iz policije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene