Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će zanimljivo

Ne propustite! Sutra u specijalnoj emisiji Nove TV poznati otkrivaju što misle o izborima

Boris Jokić, Matija Vuica i Anja Šovagović Despot
Boris Jokić, Matija Vuica i Anja Šovagović Despot DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Foto: DNEVNIK.hr Boris Jokić, Matija Vuica i Anja Šovagović Despot Boris Jokić, Matija Vuica i Anja Šovagović Despot Foto: DNEVNIK.hr Matija Vuica Matija Vuica Foto: DNEVNIK.hr +0 Boris Jokić Galerija 1/4 >>
U sklopu sutrašnje izborne emisije Nove TV imat ćete priliku čuti što javne osobe misle o izborima i nekim aktualnim pitanjima.

Borisa Jokića, Matiju Vuicu i Anju Šovagović Despot, javne osobe različitih svjetonazora, ali jednakog stava o važnosti nadolazećih predsjedničkih izbora, u sutrašnjoj specijalnoj emisiji ugostit će reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus.

Pročitajte i ovo Boris Jokić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Skupljaju se mandati Hoće li Plenković žrtvovati vjerne partnere? "Političari nikada ne bi trebali raditi ono što često rade u Hrvatskoj" Boris Jokić - 1 u srijedu na birališta Zašto treba izaći na izbore? Boris Jokić: "Taj glas je jedino što imamo"

"Znam da predsjednički izbori ne rezultiraju velikim ovlastima, ali ipak je važno tko i na koji način vodi ovu zemlju, tko i na koji način je predstavlja i u zemlji i u svijetu", kaže Boris Jokić.

Matija Vuica poručuje pak kako je važan svaki glas.

"Onda poslije imamo pravo i prigovarati i diskutirati, debatirati što naš kandidat jest ili nije napravio, a mi smo mu dali svoje povjerenje", rekla je Vuica.

Anja Šovagović Despot izbore smatra blagdanom demokracije.

"Osobno uživam u tome i uživam da imamo pravo, mogućnost, i zapravo obvezu biranja", kaže.

Zanimljive teme, uz Borisa, Matiju i Anju, čekaju vas sutra u našoj izbornoj emisiji, a što su još poručili dan uoči izbora, pogledajte u videoprilogu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene