Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Ne propustite prvi trening Aktivne Hrvatske u Lipiku

PR
PR Foto: PR
Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska po prvi puta dolazi u Lipik.

Tim stručnjaka i kineziloga Aktivne Hrvatske održat će jutarnji trening na bazenima Lipik u subotu, 31. srpnja s početkom u 9 sati. Aktivna Hrvatska u Lipik dolazi prvi puta, a u besplatnom zajedničkom treningu mogu sudjelovati svi koji se unaprijed prijave na stranici www.aktivnahrvatska.hr. Generalni partner projekta je HEP.

Trening u Lipiku vodit će kineziolog Ivan Antunović uz pomoć trenerica i trenera Karle Kaurić, Tine Živković i Karla Kigla. Program će voditi ambasadorica projekta Renata Sopek.

PR PR Foto: PR

‘’Ovo je moj rodni kraj i ponosan sam što ću pred svojim vježbačima demonstritati kako izgleda jutranji trening te potaknuti što veći broj mojih sugrađana da im tjelovježba postane svakodnevna rutina te da jutro započnu dobrim treningom.” – istaknuo je rođeni Pakračanin Karlo Kigl, dok je ambasadorica projekta Renata Sopek dodala: “U Lipik dolazimo prvi put i vjerujem kako nas čeka sjajan trening. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako biti živjeti zdravo i aktivno!’’

Na otvorenom prostoru gradskih bazena u Lipiku tim Aktivne Hrvatske za sam kraj srpnja vježbače će pripremiti za nastavak ljeta te ih podsjetiti za važnost redovne tjelesne aktivnosti. Atraktivna lokacija i ljetni dani idealan su poziv za dolazak na jutarnji trening uz atraktivan tim Aktivne Hrvatske.

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Trening u Lipiku održava se uz podršku grada Lipika i Turističke zajednice grada Lipika.

PR PR Foto: PR

Partneri projekta su Decathlon, Redox i Falkensteiner Resort Punta Skala. Svi vježbači dobit će prostirke i majice za kasnije vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Polaznici će dobiti i svježe Rajska rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit.

Budi aktivan i zdrav uz Aktivnu Hrvatsku - www.aktivnahrvatska.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene