Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijački neredi

Masovna tučnjava: Prije utakmice u Glasgowu izbodena dva navijača Osijeka

Sukob Kohorte i navijača Rangersa (Screenshot)
Sukob Kohorte i navijača Rangersa (Screenshot)
Navijački izlet u Škotsku zasjenili su nemili događaji u blizini stadiona Ibrox u kojima je bilo i krvi - izbodena su dva navijača iz Osijeka.

Nogometaše Osijeka u Glasgow je dopratilo stotinjak navijača. U neposrednoj blizini Ibroxa, samo 40-ak minuta prije početka utakmice, došlo je do kratkotrajnog, ali žestokog navijačkog okršaja u kojem su napadnuti navijači Osijeka, javlja Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Sukob BBB-a u Ateni Padaju glave Nakon stravičnog ubojstva i nereda smijenjeno sedam najviših časnika policije: "Podbacili smo" Ilustracija Produljene mjere opreza Podignuta optužnica protiv 42 navijača zbog izazivanja nereda u središtu Zagreba

Riječ je o dva navijača Osijeka koja su zadobila ozljede ubodom nožem. Osječani su završili u bolnici i izvan su životne opasnosti. Prema neslužbenim informacijama bilo je i teže ozlijeđenih.

Škotska policija potvrdila je da su u kaosu izbodena dva muškarca – 24-godišnjak i 40-godišnjak te da su prevezeni u bolnicu Queen Elizabeth, piše The Scottish Sun.

Na tribinama Ibroxa navijači Osijeka bili su u velikoj manjini, jer se na kultnom stadionu okupilo gotovo 50.000 ljudi. Atmosfera je bila bučna, a navijači Osijeka bili su smješteni u jugoistočni kut stadiona, ali kada je utakmica počela, tamo ih je bilo samo 30-ak.

Naime, nisu svi fanovi Osijeka ušli na stadion zbog krvavog okršaja s domaćim navijačima. Tako su se redovi Kohorte na stadionu popunili tek nakon što je prošlo pola sata susreta.

Sve je na kraju ostalo u sjeni tog mučnog sukoba u kojem su stradali navijači Osijeka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene