Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje nestalih

Nastavljena potraga za članovima posade talijanskog tegljača: "Skrećemo i brodove s redovnog puta da prođu kroz to područje"

Nastavlja se potraga za dvoje nestalih članova posade u havariji talijanskog broda koja se dogodila 60 milja od Dubrovnika.

Na mjestu nesreće uz talijanske snage i dalje je Hrvatska obalna straža i MORH-ov zrakoplov.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Brod Danče nakon 24 sata zapovijedanja potragom vratio se u dubrovačku luku. Bude li potrebno, opet će izaći na mjesto traganja.

"Najgore je noćno traganje je li, ideš, upaljena svjetla, reflektori, gledaš, u iščekivanju si", rekao je kapetan broda Danče Đuro Čanić u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Paule Klaić Saulačić.

"U potrazi osim nas, tamo su dva talijanska broda, njihov zrakoplov i brodovi koje MRCC skreće sa svoj redovnog puta da prođu kroz to područje i sudjeluju", dodao je ravnatelj Uprave za sigurnost plovidbe Siniša Orlić.

Talijanski tegljač "Franco P" potonuo je na crti razgraničenja između Hrvatske i Italije u Jadranskom moru.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene