Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove nevolje u Zagrebu

Puknula cijev i na Jarunu: "Krenuo bager kopati, odjednom šiklja plin, nastala je panika"

Puknuće cijevi na Jarunu
Puknuće cijevi na Jarunu Foto: Facebook/Renato Petek
Nakon puknuća vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, sličan scenarij ponovio se u Gajevu, na Jarunu. Cijelu situaciju opisao je nezavisni zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Renato Petek.

"Srećom se kod nas na Jarunu nije ponovila nesreća iz Frankopanske", započeo je u srijedu svoju objavu na Facebooku nezavisni zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Renato Petek.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Naime, u srijedu ujutro je pukla vodovodna cijev u naselju Gajevo, na Jarunu. "Na to smo navikli. Došla ekipa, krenuo bager kopati, odjednom šiklja plin, nastala panika, ljudi pobjegli u kuće. Širio se miris plina i strah da se ne ponovi požar kao u Frankopanskoj", napisao je Petek.

Dodao je da su sve ekipe na terenu, a odmah je stigla pitka voda, ali i policija zbog uviđaja.

"Treba li ipak našem zapuštenom gradu Ured za hitne intervencije, netko tko će stručno koordinirati gradske službe?", upitao je Petak.

Podsjetimo, pri sanaciji vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici u utorak navečer je puknula plinska cijev i došlo je do zapaljenja plina. U jednom trenutku plamen je bio viši od 10 metara i zahvatio je tramvajske žice. Dvojica radnika "Vodoopskrbe i odvodnje su zadobili teške opekline u požaru i zadržana su na liječenju u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

Pitanje o događanjima na Jarunu postavili smo Zagrebačkom Holdingu i Gradu Zagrebu, a odgovor ćemo objaviti po prispjeću. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene