Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat po izgredima

Nakon trodnevnog bijega odvjetnik ubojica sam došao u Vrapče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Zadro je u rujnu 2011. u stanju kokainske psihoze ustrijelio 'slučajnog prolaznika'.

Odvjetnik Darko Zadro, koji je u rujnu 2011. u stanju kokainske psihoze pištoljem ustrijelio 'slučajnog prolaznika' u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci, vratio se u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče iz koje je pobjegao u subotu poslijepodne.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Slika nije dostupna Došen će se danas predati policiji

U zagrebačkoj policiji doznaje se da je 'bjegunac' nakon tri dana sam došao u ustanovu gdje se nalazi od siječnja 2012. kada je na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen za ubojstvo Jakše Denicha kojemu je, ničim izazvan, u kladionici u Trakošćanskoj ulici 14. rujna 2011. s metra udaljenosti ispalio hitac iz revolvera u glavu.

Zagreb: Odvjetnik-ubojica pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče

Nakon ubojstva izašao je iz kladionice i u kafiću na suprotnoj strani ceste odložio pištolj, a naknadno je utvrđeno da je zločin počinio u neubrojivom stanju uslijed kokainske psihoze zbog čega nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka niti vladati svojom voljom.

Odvjetnik koji je i otprije poznat po mnogim izgredima tada je osuđen i da je ugrozio službenicu u kladionici te dostavljača kojega je hitac okrznuo po desnom laktu. Par godina ranije prijetio je da će se baciti s krova, a slao je i prijeteće poruke svojoj ženi, majci i ocu. U Poreču je na njega 2008. pucao njegov klijent Hrvoje Vincetić, a zastupao je i Mirjanu Pukanić čiji je suprug, ubijeni novinar Ivo Pukanić, tada tvrdio da je Zadro njen glavni dobavljač kokaina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene