Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatske vode

Nakon tjedan dana upozoravanja maknuli Sanadera sa stranice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispit su, s priličnim zakašnjenjem, položili u Hrvatskim vodama.

Punih tjedan dana u našim informativnim emisijama upozoravali smo da se na njihovim internetskim stranicama kao predsjedavajući Nacionalnog vijeća za navodnjavanje navodi premijer Ivo Sanader, a kao njegov zamjenik ministar Petar Čobanković.

Pročitajte i ovo Dunav Nema ugroze za stanovnike Vrhunac vodenog vala Dunava tek se očekuje: Vodostaj će značajno porasti Slika nije dostupna Dok HDZ strahujje od njegovog povratka Za Sabor je Ivo Sanader još uvijek član HDZ-a

>> I nakon našeg upozorenja Sanader je JOŠ UVIJEK premijer!

 'Odlukom Vlade RH pokrenut je Projekt navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Republici Hrvatskoj. Sukladno navedenoj Odluci osnovano je Nacionalno povjerenstvo kojim predsjedava Premijer dr.sc. Ivo Sanader, a za zamjenika je imenovan Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, dipl.ing.', pisalo na stranici. Podaci su, nakon tjedan dana upozoravanja, ispravljeni.

Podsjetimo, Hrvatska je među 30 zemalja u svijetu po bogatstvu vodom, a treća u Europi. Potrošimo je oko milijardu kubika na godinu, a imamo je čak 26 milijardi kubika. Ipak, naša zemlja još uvijek nema sustav navodnjavanja, a koliko je taj sustav ozbiljan u Hrvatskoj govori i to što je ime bivšeg premijera do nedavno stajalo na stranicama Hrvatskih voda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene