Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do lokalnih izbora

Pavičić Vukičević i službeno vodi Grad: "Pročelnica Stručne službe obavijestila je ministra pravosuđa o početku obnašanja dužnosti gradonačelnika"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević od 28. veljače 2021. obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba do kraja redovnog mandata., u nedjelju poslijepodne stiglo je i službeno priopćenje.

Kako je mandat Milanu Bandiću smrću prestao nakon isteka dvije godine, neće se raspisivati prijevremeni izbori za gradonačelnika, a dužnost gradonačelnika obnašat će zamjenik koji je na kandidaturi za izbor gradonačelnika, bio prvi naveden iza kandidata za gradonačelnika, odnosno Jelena Pavičić Vukičević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SASTANAK VRHA STRANKE Ide li u utrku za zagrebačku gradonačelnicu i tko je zvao hitnu pomoć kada je preminuo Bandić? "Ne znam. Nisam razgovarala s Natalijom Pricom" Slika nije dostupna "kaosa nije bilo" Jelena Pavičić Vukičević komentirala kazne za kršenje mjera na Bandićevu sprovodu, otkrila i tko će platiti kaznu

Mandat zamjenici gradonačelnika trajat će do stupanja na dužnost novog gradonačelnika, odnosno do dana prije prvog radnog dana koji slijedi danu objave konačnih rezultata izbora..

"Pročelnica Stručne službe gradonačelnika Andrea Šulentić obavijestila je danas, 28. veljače, ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenicu o početku obnašanja dužnosti gradonačelnika od strane Jelene Pavičić Vukičević", kažu u Gradu.

Biografiju Jelene Pavičić Vukičević pročitajte ovdje.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene