Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazovni zadaci

Na vratima ureda zagrebačkog gradonačelnika novo ime: Tomašević od sutra preuzima vlast

Potpis Tomislava Tomaševića u uredu gradonačelnika
Potpis Tomislava Tomaševića u uredu gradonačelnika Foto: DNEVNIK.hr
Na vratima ureda novoizabranog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića osvanula je pločica s njegovim imenom.

Novoizabrani gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević pred sobom ima izazovne zadatke. Poslovanje grupe Zagrebački holding u 2020. obilježila je kriza uzrokovana koronavirusom, ali i potres. Stoga su godinu završili u minusu od 291,5 milijuna kuna.

Rezanje minusa, kao i niz drugih pothvata od sutra čekaju novog zagrebačkog šefa, koji je na izborima pobijedio s dosad najvećim brojem glasova birača, njih 199.630.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Saga Žičara Grad Zagreb o Državnom inspektoratu: "O pitanju razine buke i primjeni propisa odlučuju diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije"

Pročitajte i ovo Ana Stojić Deban NAKON TOMAŠEVIĆEVE POBJEDE Šefica Holdinga stavit će svoj mandat na raspolaganje i dobiti oko 96.000 kuna otpremnine: ''Smatram to dobrom demokratskom praksom''

"Osjećamo veliku odgovornost, dat ćemo sve da se građani nakon četiri godine ponose'', kazao je Tomašević u svom pobjedničkom govoru.

Više detalja o tome što Jelena Pavičić Vukičević ostavlja Tomislava Tomaševiću te što ga očekuje u Poglavarstvu pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV od 19:15.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene