Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio šal na utakmici s Engleskom

Premijer za Dnevnik Nove TV o poklonu jednom posebnom dječaku iz Izraela: "U Moskvi je doslovno imao srce za Hrvatsku"

Poseban poklon za posebnog dječaka (Screenshot: Facebook/Vlada RH)
Poseban poklon za posebnog dječaka (Screenshot: Facebook/Vlada RH)
Aktualno Galerija +0 Poseban poklon za posebnog dječaka (Screenshot: Facebook/Vlada RH) Galerija 1/1 >>
Predsjednica putuje u Moskvu, a premijer je obećao finale gledati s navijačima u Zagrebu. Za vrijeme utakmice s Engleskom, predsjednik Vlade je pak poklonio hrvatski šal jednom posebnom dječaku iz Izraela.

Trinaestogodišnji Alon iz Izraela cijelim je srcem navijao za Hrvatsku, za našu zemlju veže ga više od nogometa.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Voditelji Dnevnika Nove TV, Romina Knežić i Petar Pereža Jedan odbio, drugi pristao Propustili veliku priliku - čelnici najvećih stranaka nisu iskoristili poziv Dnevnika Nove TV: "Ja sam jedva čekao"

Kad je imao šest godina transplantirano mu je srce donirano upravo iz Hrvatske. Danas vodi bitku protiv raka. Alona je u Moskvu doveo izraelski premijer Benjamin Netanjahu, a pozdravio ga je i premijer Plenković te mu darovao hrvatski šal.

„Njegovo oduševljenje da je mogao gledati hrvatske nogometaše bilo je toliko iskreno i dirljivo. Imao je doslovno srce za Hrvatsku te večeri u Moskvi“, kazao je premijer Andrej Plenković za Dnevnik Nove TV.

Predsjednica ne može dočekati nedjelju

Sljedeću utakmicu s nestrpljenjem očekuje i Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

„Ne znam kako ću izdržati do nedjelje, ali to je jedno pozitivno uzbuđenje bez obzira na rezultat. Ipak, vjerujem da će biti pobjeda - mi ipak jesmo pobjednici. Rezultate neću predviđati, tu stvarno nisam dobra, nije mi bitan rezultat nego samo da bude pobjeda“, kazala je Predsjednica.

Budući policajci na svečanosti prisege Vatrenima su poslali originalnu čestitku, a na Vatrene misli i ministar obrane. Poklonio je američkom kolegi dres hrvatske reprezentacije,a hrvatske šalove ostalim kolegama ministrima.

I ministar Božinović u kockicama

Kvadratiće je odjenuo i ministar Davor Božinović na sastanku u Innsbrucku, a poklonio ih je i francuskom kolegi. Ministar financija u Bruxellesu je austrijskom kolegi također poklonio dres.

Razumljiv je i interes francuskih medija za Hrvatsku. Premijer Plenković odjeven u kvadratiće dao je poseban intervju francuskoj televiziji France 24. Najviše ih je zanimao naš ulazak u finale.

„Za početak, imamo velik talent za ekipne sportove u Hrvatskoj. Vjerujem da dobro znate da imamo košarkaše, rukometaše, vaterpoliste i nogometaše koji su u proteklim desetljećima ostvarili nevjerojatne rezultate“, poručio je Plenković za francusku televiziju.

Kakav god rezultat bio u nedjelju - nema sumnje, Hrvatsku očekuje veliko slavlje.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene