Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi vrijedni 800 milijuna kuna

Za 2 i pol godine na Sušaku bi trebala niknuti bolnica popularno nazvana "Za majku i dijete": ''Više od 60 tisuća kvadrata se gradi ovdje pred nama''

Na novoj riječkoj bolnici počeli su 800 milijuna kuna vrijedni radovi.

Za dvije i pol godine na Sušaku bi trebala niknuti bolnica popularno nazvana "Za majku i dijete" jer će se u nju preseliti Ginekologija te Dječja bolnica Kantrida. Druga je to faza izgradnje kompleksa na Sušaku, koji je započet još prije deset godina izgradnjom zgrada dijalize i barokomore.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Andrej Plenković izjave nakon otvorenja bolnice Plenković: "Dobio sam neke detalje od Milanovića vezano za saznanja SOA-e o Turudiću"

KBC Rijeka, kojem gravitira 600 tisuća stanovnika, trenutačno radi na četiri lokacije, u objektima od kojih su neki stariji i od stotinu godina.

''Pedijatriju, dječju kirurgiju plus ginekologiju, opstetriciju, sve laboratorije na ovom lokalitetu, plus patologiju, transfuziju. Osim toga gradi se i tehnoenergetski blok koji je baza za čitavu bolnicu na ovom lokalitetu", rekao je premijer Andrej Plenković.

"To je više od 60 tisuća kvadrata koji će se izgraditi ovdje pred nama, a sve to kao ulaganje u treći blok koji se treba završiti sve zajedno u roku od četiri godine", dodao je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene